torstai 19. maaliskuuta 2015

Kevät ja tulppaanit

Viime päivinä valoisuus on hemmotellut mieltäni. Ja katupölyt puolestaan tunkeutuneet keuhkojen syvyyksiin siinä määrin, että ahdistaa. Mutta keskityn silti enemmän valoisuudesta iloitsemiseen.

Eilen vietin puolikkaan päivän töissä esikoinen seuranani, sillä hänellä on kevätflunssa. Oli ihan mielenkiintoista yrittää samalla keskittyä työasioihin ja toisella korvalla kuunnella taukoamatonta höpinää minecraftista, lohikäärmeistä (jotka liittyvät edellä mainittuun jollain lailla) ja angry birds -lintujen ominaisuuksista. Tänään olemmekin olleet suosiolla kotona pötköttelemässä. Tai no, ei tuo suostu pötköttämään, eikä varsinkaan olemaan hiljaa. Ei ilmeisesti kovin vakava lentsu ;) 



Kotiin jääminen oli hyvä juttu siltä kannalta, että olen ehtinyt tehdä jotain pyykkikasoille ja tunkea talvivaatteita yläkomeroiden syvyyksiin sekä tehdä inventaariota välikausivaatteista. Harmi vaan, että pyykki- ja sotkukasat tuntuvat olevan ikuisia. Kun selkänsä kääntää, likapyykit ovat keskenään päättäneet tehdä pienoisen kiinanmuurin kylppäriin...

Teimme tänään muuten mustikkapannareita. Esikoinen on erikoistunut raahaamaan kirjastosta keittokirjoja ja esittelee sieltä toinen toistaan herkullisempia reseptejä. Toivon, että innostus pysyy vielä muutaman vuoden päästä ja hän alkaa hemmotella äitiään itse kokkaamillaan ruuilla ;) 

Impressionistinen tulppaanikimppu

Adios! Nyt takaisin vaatekasojen mylläämisen kimppuun...

5 kommenttia

 1. Suloinen tuo teidän esikoinen. :) Meillä on kans melkoinen kiinanmuuri kodinhoitohuoneessa (joka ulottuu kohta kuuhun asti :D) ...mut sitäkin siistimmät vaatekaapit. :)

  Löysin japanilaisen siivousopastuskirjan ja olen aloittanut ihan uudella tavalla tavaramäärien kanssa. Lapsetkin tuovat vähän lisäväriä järjestelyyn (kuten että äiti näyttää ihan kanalta tuossa hameessa. :D) Lapset ovat ihania.

  Aurinkoisia keväthetkiä <3

  VastaaPoista
 2. Ihana poika, pidä tota lapsen kokkausintoa yllä!
  Pusut, halit ja valoa viikonloppuun!

  VastaaPoista
 3. Tulppaanit on kauniita ja pyykkivuoret todella ikuisia. Juuri kun luulee saaneensa laatikon tyhjäksi niin sitten tulee joku ja sanoo, että tässä olis taas.
  Toivotaan, että kokkailuinnostus säilyy!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon, että todellakin kannattaa pitää teinin kokkailuinto yllä! Vanhin ja Nuorimmainen on mulla olleet innokkaat ja ah, miten ihanaa onkaan tulla kotiin, kun on ruoka valmiina! <3 (kunhan ei näe mahdollista sotkua ;) )
  Keväiset tulppaanit, ihanat <3

  VastaaPoista
 5. Uusi viikko ja uudet kujeet... Kiitos kommenteistanne, mussut :)
  Ehdottomasti aion viritellä 6-veen kokkailuintoa lisää. Ehkä hänestä voisi tulla vaikka salaattivastaava :)
  Puss ja hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall