torstai 26. helmikuuta 2015

Kun samaan aikaan tapahtuu liikaa ja liian vähän...

Olen uuden kynnyksellä. Taas. Edessä on isoja ja pieniä muutoksia - ihania, toivottuja, yllättäviä mutta myös stressaavia. Nyt on menossa se vaihe, kun tuntuu että samaan aikaan on kauhea haipakka ja silti ei vielä tapahdu mitään. Kun jotain isoa on suunnitteilla, ovat aivoni ennen konkretiaa ehtineet laukata jo muutaman kymmenen mailia kuin pitelemätön hevoslauma. Ehkä olisi aika rauhoitella laumaa ja kertoa sille, että ei mitään hätää... 


Muutoksiin liittyy aina jossain määrin luopumista. Kun mukaan tulee jokin uusi kuvio, väistyy sen tieltä jotain vanhaa. Tuota vanhaa, tuttua ja turvallista saattaa ikävöidä ja kipuilla sen menettämisen kanssa. Niin nytkin. Vaikka tiedän, että luopuminen on tällä(kin) kertaa järkevää ja kokonaiskuvion kannalta hyväksi, niin kaipaan, haikailen, jossittelen ja mutkuttelen. Mitäs jos sittenkin... mutta kun... entä jos kuitenkin olisi ollut niin tai noin... Luopuminen on samaan aikaan ison helpotuksen ja suuren surun paikka.

Yksi aikakausi päättyy lopullisesti.Vanha kirja sulkeutuu ja uusi avautuu. Vai onko vanha sittenkään luettu kokonaan loppuun, vai olikohan tämä uusi kuvio vain sivujuonne moniosaisessa teoksessa..? Se selviää teille jossain vaiheessa ;) 

Ehkä minullekin selviää kesään mennessä, että loppujen lopuksi tämäkin elämänmuutos meni ihan hyvin ja välivaiheetkin päänsärkyineen olivat loppujen lopuksi ihan peace of cake.Terv. elämänmatkaaja ja vinhojen tuulien riippuliitäjä Tuula

8 kommenttia

 1. Viisas kummitätini sanoo, että sitoutumisessa vapautuu energiaa ja sitä viisautta olen jaellut eteenpäin. On totta aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on viisautta ja varmasti totta :) Niin kauan kuin on epävarma, menee energiaa vaihtoehtojen miettimiseen...

   Poista
 2. Sinun elämästäsi ei ainakaan puutu vauhtia! Toivottavasti muutokset sujuvat hyvin ja elämä jatkaa kulkuaan onnellisten tähtien alla eteenpäin.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia on välillä vähän liikaakn, vaikka eniten tykkäisin tasaisesta ja rauhallisesta kyydistä :) Mutta ehkä sekin jossain vaiheessa tulee.
   Mukavaa viikon alkua!

   Poista
 3. Moikka Tuula! Blogissani on sinulle pieni haaste. Kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, vastailen siihen pikimmiten :)

   Poista
 4. Minultakin tsemppiä muutoksiin!

  Täällä odotellaan jännityksellä, jos jossain vaiheessa raotat tilannetta, miten kävi. :) <3

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä!
   Ja kerron jossain vaiheessa, kun palaset ovat loksahtaneet paremmin paikoilleen :)
   Mukavaa uutta viikkos sinne!

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall