keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Kotipäivä

Tänään olen viettänyt kuopuksen kanssa pyjamapäivää kotona. Pojalla on astma ja jos sattuu iskemään yskä, niin sitten yskitään BIG time. Näin parhaimmaksi jäädä risaisen ja yskäisen yön jälkeen kotiin. Vaikka uskon, että tarhan hoitajatkin osaavat asiansa, niin itse ehkä tunnistan paremmin sen milloin on aika ottaa hengitystä avaava lääke. Muutenkin on parempi ottaa varman päälle, vaikka sitten omatunto koputtelisikin, kun töissäkin pitäisi olla...

Minulla taitaa olla menossa vaaleanpunainen kausi, sillä mieli tekee kaikkea pinkkiä ja hentoa vaaleanpunaista. Pinkki on pirtsakka ja naisellinen. Ja tämä lisääntyvä valo on jotain aivan fantastista! Ehkä jossain vaiheessa heräilen talvikoomasta ja alan tuntea muutakin kuin tylsistymistä ja väsymystä :)  Pitkästä aikaa myös muutama kotikuva.

Pirtsakkaa päivää ja pinkkejä ajatuksia kaikille!


4 kommenttia

 1. Ihania, valoisia ja keväisiä kuvia ja toi pinkki sopii sisustukseen kuin nenä päähän!
  Kandee ottaa varman päälle astman kanssa, meillä sama juttu, kuopuksella flunssat yleensä äityy pahaksi niin, että avaavia lääkityksiä tarvitaan. Paranemisia myös!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pitkittyvät flunssat ja astmat ovat niin kökköjä... Meillä on pojalla jatkuva lääkitys (Flixotide), mutta silti joskus pääsee iskemään joku kauhea yskävaihe.
   Valoa sinne! :)

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall