torstai 5. helmikuuta 2015

Inspiraatio

Olen ollut viime aikoina superväsynyt. Maan vetovoima todellakin kiskoo puoleensa - suupieliä, kehoa ja mieltä. Mutta pientä innostustakin on ilmassa. Liekö lisääntyvän valon ansiota, mutta olen alkanut potea hillitöntä sisustus- ja järjestelyvimmaa. Mitään ei (vielä) ole tapahtunut, kiitos alakuloisuuden ja vetämättömyyden, mutta sitäkin enemmän olen kuolannut kuvia Pinterestistä ja blogeista.

Viikonloppuna, kun koittaa minun oma aikani, aion ensinnäkin tarttua imurin ja pölyhuiskan varteen ja siivota sekä järjestellä antaumuksella. Tekisi myös mieli heittää reissu Ikeaan, mutta pankkitilini saattaa olla eri mieltä... Tunnen itseni ja tarpeeni jo sen verran hyvin, että tiedän olevan mahdotonta selvitä vain parinkympin serviettiostoksilla... ;)

Olohuonetta pitäisi vaikka uusilla sohvatyynyillä. Tarvitsisin myös paremman tv-tason. Perintölipastoni ei ole ihan paras siihen tarkoitukseen. Lisäksi haluaisin hieman stailata poikien huonetta ja etenkin järjestää eteistä käytännöllisemmäksi.

Etenkin näinä toppavaateaikoina angstailen harva se päivä eteisen ahtautta. En voi käsittää miten tässä ilmastossa eteiset suunnitellaan 1x1m kopperoiksi. Siinä sitten pitäisi pukeutua/riisuutua lasten kanssa sekä säilyttää kengät ja talvivaatteet - impossible!! Jokainen arkkitehtiopiskelija voisi viettää vähintään kuukauden pikkulapsiperheessä. Josko ne eteiset vaikka muuttuisivat oikeasti käytännöllisiksi ;) 

Unelmieni eteinen voisi olla tällainen. Lisänä siinä tosin
pitäisi olla iso vaatekaappi takeille, saappaille yms.
Tuollainen yhdistetty penkki+kenkäteline olisi mainio.


Tämä olisi mainio ratkaisu poikien taideteosten
esillepanoon.


Olohuoneeseen kaipaan lisää selkeyttä -
ja viherkasveja!

Ehdottomasti kotini kaipaa järjestämistä ja organisointia.
Tavarat ja romppeet paikoilleen - ja ylimääräiset veks...


Kuvat Pinterest-kokoelmistani

2 kommenttia

 1. Kiitos, sun postaus tuli kuin tilauksena mulle. Samaa järjestystä/organisointia kaipaan minäkin elämääni, sen verran kaoottista tämä arki kahden pikkupossun kanssa.

  Tuumasta toimeen, pienin askelin eteenpäin, Muru!
  Organisoitua viikonloppua!
  t. Oman elämänsä possu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan - pienin askelin :) Ja siisti koti = parempi mieli.
   Arki on todella kaoottista lasten kanssa (joskus ihan yksinkin). Mutta tulee aina hitusen parempi mieli, jos onnistuu jonkun nurkan kerrallaan organisoimaan paremmin.

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall