maanantai 16. helmikuuta 2015

Hyvä lataus

Uusi viikko alkoi (yhtään liioittelematta) noin sata kertaa vahvemmissa kantimissa kuin edellisen viikon arkipäivät. Viikonlopun aikana latasin akkuja ja mm. söin laskiaispullia, kyläilin lasten kanssa ja ihailin ystävän upouutta hienoa taloa, mussutin namia, ulkoilin muksujen kanssa, saunoin, hörpin kaverin kanssa kahvia Hoplopissa ja annoin lasten telmiä itsensä väsyksiin. Tein myös sovinnon, jota edeltäen esitin kylmänviileää tavoittamatonta olentoa. Sain myös kukkia ja vähän pusuja (mutta ei siitä sen enempää, vielä)  ;) 

Jälleen kerran vahvistui usko siihen, että kaikki järjestyy ja elämä kantaa. Välillä sitä itse heiluu kuilun partaalla ja kuvittelee putoavansa, mutta onko siinä alla oikeasti rotko, johon voi pudota? Vai onko se vain heijastus omista peloista, vaikka oikeasti alapuolella on ihan tukeva maaperä? Kuinka paljon pelkäämme olemattomia asioita ihan turhaan? Ja kuinka paljon kulutammekaan energiaa siihen pelkäämiseen ja stressaamiseen. Ollapa varustettu delete-nappulalla, jolla voisi poistaa turhat ja ylimääräiset ajatussolmut.kuvat: Pinterest
Hyviä mielen maisemia kaikille uuteen viikkoon!


4 kommenttia

 1. Mitä, kerro heti lisää sovinnosta ja varsinkin niistä pusuista!! ;)

  PS. Ihanaa kun kävitte kylässä, tulkaa pian uudestaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerron, tässä joku kerta... ;)
   Oli mahdottoman mukava kyläillä. Otetaan uusiksi!

   Poista
 2. Elämä kantaa ja kaikki järjestyy, olet oikeassa. Siihen pitää vain muistaa uskoa myös niinä huonompina hetkinä.
  Ihania aurinkoisia päiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa ja valoa sinnekin! Täällä paistaa aurinko, mutta jumitan sisällä pienen yskijän kanssa. Tosin ehkä pikaisesti käväisemme hengittelemässä raitista ilmaa ja nauttimassa valosta :)

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall