maanantai 23. helmikuuta 2015

Helmiä

Elämässä on aina sekä valoa että varjoa, helmiä ja sikoja, aurinkoa ja pilviä. Se on kuin jin ja jang, elämän tasapaino. Paljon ratkaisee se, miten kiitollinen pystyy olemaan hyvistä asioista ja miten hyvin jaksaa kestää varjot, siat ja pilvet - ja muistakaamme, että varsinkin pienet sianporsaat voivat olla oikeastaan ihan söpöjä ja ilman varjoa paahtuisimme rusinoiksi ;)Viime viikon helmiä olivat ainakin:

* Pojilta saadut suukot ja tunnustukset: "Äiti, sinä olet maailman rakkain". Voiko enää ihanampaa tunnustusta olla? ♥

* Pari kertaa suoriuduin lenkille ja vuorottelin kävelyä ja juoksua. Se on melkein yhtä tehokasta kuin juokseminen ja sykkeet pysyvät korkealla. Lisäksi lenkin kesto saattaa pidentyä, kun ei näänny heti ensimmäisen vartin aikana puolikuoliaaksi. Sopii minun kaltaisilleni, joille ei ole syntymälahjaksi annettu loistokkaita hapenotto-ominaisuuksia...* Lisääntyvä valo, joka on suorastaan ihmeellistä! Parina iltapäivänä oli tarpeen käyttää aurinkolaseja autoillessa :)

* Ihmissuhteet, joissa voi nähdä punaisen langan vielä senkin jälkeen, kun luuli jo kadottaneensa langanpään ikuisiksi ajoiksi.

* Hyvä ruoka ja varsinkin kunnon pihvi pitää naisen tiellä (ja sen jälkeiset lasilliset saavat hihittämään kuin teinitytön konsanaan).

*  Todella rento viikonloppu, päiväsaunominen, päiväunet ja kaikenlainen lötköttely tekivät hyvää.Inspiroivaa ja valoisaa viikkoa!
 

4 kommenttia

 1. Ihania juttuja siellä! Elämä on ihanaa kun sen oikein oivaltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja silloin kun elämä on ihanaa, pitää muistaa nauttia ja olla kiitollinen :)
   Ihanaa tiistaita sinne!

   Poista
 2. Sinulla on ollut taas viikossasi aivan ihania helmiä. Kunpa aina muistaisimme, että ne pienet onnenhetket ovat niitä parhaita eikä elämä voi olla pelkkää iloa ja onnea. Ei siitä sitten osaisi edes nauttia.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tervehdyksestä ja mukavaa viikkoa sinne myös <3
   Nautitaan elämän helmistä ja yritetään kestää lätäköt...

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall