tiistai 10. helmikuuta 2015

Alkuviikon haaste

Uusi viikko on alkanut työntäyteisenä ja ehkä heiman ahdistavana. Työasiat pyörivät mielessä vapaallakin (ja päin vastoin). Tästä eteenpäin lähetän universumille pyynnön, että asiakkaat eivät keksisi mitään vaikeaa ja meitä liiaksi työllistävää. Pistän tilaukseen vain helppoja ja nopeita keissejä, kiitos ♥  

Sitten mukavampiin asioihin! Kelorannan Teija heitti minulle haasteen. Kiitos :)

Tässä Teijan kysymykset minulle:

1. Ihanin/mukavin/paras matkakohde ikinä?
Lapsuuteni/nuoruuteni maisemat ja isäni kesämökki Päijänteen rannalla. Se vaan on ♥  
Jos nyt jokin muu pitäisi valita, niin menee vaikeaksi... Mikään ulkomaan matkakohde ei ole ollut  ylitse muiden. Toki pidemmissä reissuissa on luksusta yöpyä hotellissa, kun ei tarvitse miettiä ruuanlaittoa, pyykkejä ja muuta tylsää.  


2. Onko sinulla haaveita, joita haluaisit vielä toteuttaa tässä elämässä? (No ihan kaikkein salaisimpia ei tässä nyt tarvitse :)
Haluaisin vielä joskus löytää työn/ammatin/paikan maailmassa, jonka tuntisin ihan läpikotaisin omakseni. Mutta valitettavasti en vielä nelikymppisenäkään tiedä mikä minusta pitäisi tulla isona. 
Pienempiä haaveita on paljonkin: matkustella jonkin verran, olla huoleton, lukea paljon hyviä kirjoja... Haluan myös vanheta jonkun tietyn ihmisen rinnalla :)  Ja viettää mahdollisimman paljon aikaa maalla ja vapaalla.
 
3. Joku ärsyttävä asia, joka todellakin ÄRSYTTÄÄ? 
Liialliset äänet, hajut ja muut aistiärsykkeet. Johtunee erityisherkkyyden mukanaan tuomasta taipumuksesta kokea jotkin aistiärsykkeet vähän liiankin isosti. 
 
4. Kesä tekee tuloaan, onko sinulla jo suunnitelmia?
Haluaisin lomailla tavallista pidempään, jos suinkin mahdollista. 3-4 viikkoa ei tunnu riittävän pitkältä... En aio liiemmin matkustella, vaan nauttia Suomen kesästä (oli se sitten mitä tahansa). Rakastan sen vehreyttä ja valoisuutta. Haluan hengata rannalla lasten kanssa, lukea, juoda erittäin pitkiä aamukahveja jne. :) 
 
5. Kerro joku kiva lapsuusmuisto! 
Kesämökkeily! Mökillä oli aina hurjasti tekemistä, vaikkei ollut liiemmin mitään lelujakaan mukana. Oli metsiköt, rantakivikot ja järvi. Uimiseen sai kulumaan tuntikausia ja välillä polskimme läheiselle kallionkielekkeelle hengailemaan. Joskus rakensimme lautan, jotta saimme uitettua eväät perässämme :)  Ja usein oli aikuisia+lapsia mökkivieraina. Aikuisten jorinoita ja laulamista nuotion ympärillä oli ihana katsella. Ne olivat sellaisia ikuisen pitkiä, huolettomia kesiä ♥  
 
6. Mitä harrastat? Muutakin kuin bloggailua :)
Yritän liikkua mahdollisuuksien ja jaksamisen mukaan. Lisäksi rakastan kirjoja ja hyviä leffoja (kotona katsottuna). Viihdyn kotosalla hissutellen - järjestelen tavaroita, puuhastelen, olen vaan :)  
 
7. Parasta bloggaamisessa? Mitä itse olet saanut tästä?
Minulle bloggaaminen on omien ajatusten jäsentämistä ja järjestämistä paikoilleen. Jos joskus saan mukavaa palautetta teksteistäni, on se juuri sitä parhautta minkä takia tähän helposti jää koukkuun. Monista bloggaajista on tullut tuttuja virtuaalisesti ja joistain ihan oikean elämän ystäviäkin!
-- 

Sitten minun kysymykseni (kepeitä ja ei-niin kepeitä sekaisin):

1. Mistä tulet ja mihin olet menossa?
2. Parasta juuri nyt?
3. Mistä haaveilet?
4. Lempipaikkasi?
5. Oletko koti- vai reissuihminen?
6. Salainen paheesi?
7. Mitä tarvitsisit elämääsi enemmän?

Ja kysymykset+haasteen heitän seuraaville: Elisa, Pinkki, HelmiNainen ja Milla. Olkaa hyvät, mutta ei mitään paineita ja ei ole pakko vastata :) 
1 kommentti

  1. Kiitos Muru haasteesta!

    Mäkin odotan kesää jo innolla, ja keväinen ilma saa mielen kohoamaan! Ihan huikeeta tää valo!
    Puss ja halaus!

    VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall