torstai 29. tammikuuta 2015

Uneton

Risteilyn jälkeinen arki on ollut tahmeaa - suorastaan kuin kulkisi lumikinosten sijasta Eri keeperissä... Arjessa ei ole valmiita ruokapöytiä, ei ilmaisia viinimaistiaisia eikä yhtään edes piccolo-kuohareita jääkaapissa. Sen sijaan tarjolla on ollut pitkäveteisiä päiviä, huonosti nukuttuja öitä ja arkisia tapauksia, kuten laskujen maksua ja ruokakaupassa hengailua (haukotus).Olen myös kadottanut - taas vaihteeksi - yöuneni jonnekin. Illalla on vaikea nukahtaa ja herään aamuyöstä vaihtelevasti klo 02-05 enkä enää sen jälkeen saa unta. Voi jösses, että vetää olon veteläksi parikin tuollaista yötä. Saati, kun pohjalla on jo ennestään muuten vaan huonoja öitä. Tai ruotsinristeily, jonka aikana tuli priorisoitua kaikkea muuta kuin nukkumista... Tänään lähden taistoon unettomuutta vastaan isohkolla annoksella magnesiumia ja melatoniinia. Katsotaan heräänkö ensi yönä taas kukkumaan vai saisinko havahtua uuteen päivään hyvin nukkuneena ja pirteänä (suuresti epäilen viimeksimainittua...)

Nukkuminen on kyllä niin tärkeä asia, ja sen puutteen huomaa arjessa ihan kaikessa. Mieli on maassa, kaikki ärsyttää, eikä mistään oikein jaksa innostua. Olen ollut ihmissuden ja naisraivottaren risteytys silmäpusseilla varustettuna. Onneksi edessä on viikonloppu. Uimahallia lasten kanssa, vähän ulkoilua ja relailua. Okei, myös ne lapset, joten unohdetaan se relailu... ;) 


5 kommenttia

 1. Hyviä -ja syviä- unia toivottelen!!!

  VastaaPoista
 2. Hyviä -ja syviä- unia toivottelen!!!

  VastaaPoista
 3. Nukkumisongelmat ovat kyllä syvältä, itse olen kokenut niitä sellaisina aikoina jolloin olen ollut super stressaantunut tai uupunut.

  Melatoniini ja magnesium kuullostaa hyvältä plääniltä ja se, että viikonloppu on onneksi kulman takana. Rentoutumista ja lepoa viikonloppuun, Muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haaveilen nukutuksesta (siis sellaisesta sairaalanukutuksesta) :D Sais olla täysin out of order, ja heräis joskus monen tunnin päästä rauheana ja saisi möllöttää rauhassa. Joku kävis välillä katsomassa, että oon hengissä ja tois välipalaa suoraan sänkyyn ;)

   Poista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall