keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Aurinko

Päivät ovat olleet lämpöä, aurinkoa, rantaa, hiekkaa (jota on sisällä, ulkona, bikinipöksyissä, navassa...), jäätelöä jne. Blogi on ihan hunningolla ja niin olen minäkin. Kaiken ohessa olen ehtinyt vähäsen rypeä kriiseissä, manata miehet alimpaan hornaan, joustaa ja saanut omalle osalleni joustamattomuutta. Naiseuteni on saanut muutaman pikkuisen kolhun - yhä enemmän siis muistutan autoani - ja olen parannellut oloani, milläs muulla kuin jäätelöllä ja kylmällä iltasiiderillä.


Kaiken kaikkiaan tämä on ollut hyvin elämää. Aallonpohjaa ja aallonharjaa. Välillä suurta nautintoa, kunnes taas olen tyrskähtänyt pohjalle - mutta en sentään pohjan läpi. Välillä olen menettänyt hermojani poikien kanssa, mutta toisaalta nauttinut ihan hirveästi kesäpäivistä juurikin heidän kanssaan. Minun ihanat päivänsäteeni ja koetinkiveni ♥  Vaikka minua ei kukaan muu rakastaisi maailmassa, niin tasan tarkkaan tiedän olevani kahden pienen miehen sydämessä hyvin syvällä ja tiukasti. Se on arvokasta, jos mikä.


3 kommenttia

 1. Kriiseissä rypemistä ollut mullakin ilmassa, I feel your pain.

  Muista muru että olet mielettömän kaunis ihminen sekä ulkoisesti. Sulla on takana niin isoja muutoksia, että juuri toi mitä olet koko kesän tehnyt: elänyt aallon harjassa ja pohjalla - on varmasti juuri se mitä olet tarvinnut. Ja sen voin sanoa omasta kokemuksesta, että hyvää kannattaa odottaa!!

  In a meanwhile: nautitaan elämästä koska se on niin hemmetin hieno juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, murunen ♥
   Elämä on kyllä hieno (ja joskus hemmetin omituinekin) juttu, että nautitaan joka pisarasta!
   Ihanaa kesäviikkoa - töistä huolimatta :)

   Poista
 2. Rakkaus on sinussa. On upeaa että elämässä on kaikki värit.

  VastaaPoista

Ilahdun kaikista ystävällisistä viesteistä ja pikku moikkauksista :)

© Oman katon alla
Maira Gall